Ciorba de perisoare

de dakris in Ciorbe, 22 Feb 2012 | 5023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa de porc (sau carne tocata)
  • 1 ou
  • 1 cescuta orez
  • 1 ardei mare
  • 1 morcov
  • 1/2 telina medie
  • 1 radacina patrunjel
  • bulion/suc de rosii
  • bors
  • sare, piper
  • marar
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Orezul l-am fiert cateva minute si l-am trecut sub un jet de apa rece sa se raceasca. O parte l-am pus in perisoare si restul in ciorba odata cu perisoarele.

Intr-un bol, peste carnea tocata la robotul de bucatarie (eu nu folosesc carne tocata ca e prea grasa) am adaugat oul, 1/2 ceapa, sare, piper, putin marar si 3 linguri de orez.  Am amestecat toate ingredientele bine si am format in podul palmelor perisoarele udand mainile cu apa rece (pentru a nu se lipi carnea de maini).

Intr-o oala cu cca 3-4 l apa am pus la fiert ceapa si radacinoasele tocate cubulete si, peste cateva minute ardeiul. Cand acestea erau pe jumatate fierte am scufundat perisoarele si restul de orez. Dupa ce s-au fiert toate am adaugat bulionul facut in casa si apoi borsul. Am sarat-o pe gustul eu si am varsat un pic de ulei. La final am adaugat un pic de marar si leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

dakris 1

23.02.2012, 19:24

multumesc de aprecieri!

Dya Daniela Andrei 1

23.02.2012, 21:16

Foarte bine arata! Aseara am facut si eu! Imi era chiar pofta, nu am mai mancat de mult timp

dakris 1

24.02.2012, 07:55

ma bucur ca ti-am dat o idee, Dya. Eu cand ii intreb pe ai mei: "ce ati vrea sa mai mancati?" imi raspund invariabil "ce vrei tu". Asa ca uitandu-ma pe site-ul asta am mereu idei si nu-i mai intreb

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare