Ciorba de perisoare

de Alexandra Burz in Ciorbe, 22 Aug 2013 | 3016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata
  • 100 gr orez
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei
  • 3-4 l apa
  • tarhon in otet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata si se spala bine legumele

Carnea tocata se amesteca cu orezul, o ceapa tocata marunt, 1 ou, sare si piper

Restul legumelor se taie si se pun la calit in ulei pentru 5 minute

Se adauga apa si se lasa la fiert cu putina sare

Din compozitia obtinuta din carne se fac "bulgarasi" rotunzi si se adauga in ciorba atunci cand aceasta clocote

Se mai lasa la fiert la foc mic, pentru ca sa nu se imprastie perisoarele aproximativ 20-25 minute

Se adauga sare si piper dupa gust

Cand este fiarta se ia de pe foc si se lasa la racit

Intr-un bol se amesteca cele doua oua ramase cu smantana si tarhonul tocat marunt

Se adauga in ciorba cand aceasta s-a domolit pentru a nu se cocarti smantana.

 

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Dupa preferinta se poate adauga otet in farfurie

2

Se serveste cu ardei iute proaspat sau murat dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

22.08.2013, 22:44

O ciorbita ce imi place mult

dantes 1

23.08.2013, 07:43

interesant
Se adauga in ciorba cand aceasta s-a domolit pentru a nu se cocarti smantana.

mamaieelena 1

23.08.2013, 17:18

gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare