Ciorba de perisoare

de Bunica in Ciorbe, 10 Mai 2014 | 3390 vizualizari

 

Ciorba de perisoare din carne de pui este usoara si foarte mult iubita de copii.Asa ca ampreparat-o si a iesit foaaaaaaaaarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie sau alba
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 200 g. suc de rosii
  • 3 pulpe superioare de pui tocate
  • o legatura ceapa verde
  • o ;egatura patrunjel
  • 50 g. orez
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • o legatura leusten verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Ceapa impreuna cu radacinoasele se curata,spala si toaca marunt.

Intr-o oala de 5 l. se pune apa(pana la jumatate)la fiert.

Cand apa clocoteste se pun legumele tocate.

Se lasa sa fiarba pana cand morcovul este fiert pe jumatate.

Intre timp ne ocupam de perisoare.

Ceapa verde se  curata,spala .Patrunjelul se curata folosind doar frunzele.

Cepa impreuna cu patrunjelul se pun in blender si se  maruntesc.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa,patrunjelul,orezul spalat,sare,piper si un ou.

Firmam cu mana umeda bilute rotunde cat vrem de mari si le dam drumul in oala cu cioba.

Cand perisoarele se ridica ,adaugam sucul de rosii si lasam sa dea cateva clocote(pana dispare spuma care se formeaza).

Stingem focul.

Batem oul intr-un castron,il varsam in ciorba si amestecam repede,pentru a se forma zdrente.

Lasam sa se raceasca putin si punem leusteanul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Leusteanul il pun cand ciorba s-a racit putin pentru a dat mai multa aroma.

2

Ciorba se poate acri cu bors sau zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare