Ciorba de perisoare

de ana in Ciorbe, 7 Iun 2010 | 4880 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

07.06.2010, 13:05

mananc si potia Elei pentru ca mie imi place ciorba.....................da oare cum mananc eu cu furculitele.....foarte buna Ana................

ana 1

07.06.2010, 13:13

Medi multumesc ,perisoarele cu furculita restu mai vedem noi

ela 1

07.06.2010, 13:36

arata tare bine,mai ca as manca si eu desi eu nu le am cu ciorbele dar am trecut sa te salut

ana 1

07.06.2010, 13:38

Ela ,ma bucur ca-ti place ca aspect .

nadina73 1

07.06.2010, 13:38

si eu vreau ce bine ela portia ta o primesc eu5 furcu

ana 1

07.06.2010, 13:51

Nadina cu drag .

Rocsi 1

07.06.2010, 14:47

si eu stau la rand la o portie

ana 1

07.06.2010, 14:50

Rocsi inca n-a venit trupa acasa,deci nu trebuie sa stai la rand

mena29 1

07.06.2010, 15:01

Nadina nu vrei mai bine sa impartim amandoua si portia Elei,bravo Ana nota maxima

ana 1

07.06.2010, 15:12

Mena multumesc .Cu siguranta Nadina va fi deacord

Sylvia 1

07.06.2010, 15:20

Si mie imi place foarte tare ciorbita asta si tu ai realizat-o excelent, nota maxima .

ana 1

08.06.2010, 07:53

Multumesc Silvya

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:25

imi place tare m ult cirbita asta

gaby_duceag 1

08.06.2010, 15:30

ma bag si eu la un bol

ana 1

08.06.2010, 15:55

Off de cand te astept ,mai fac vreo cateva ciorbe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate