Ciorba de perisoare cu cartofi

de mihaelar63 in Ciorbe, 23 Feb 2015 | 16576 vizualizari

 

Am inlocuit orezul in ciorba de perisoare cu cartofi .

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 tije apio[ telina verde ]
  • 2 foi dafin
  • 4 cartofi
  • 1 pahar bulion rosii
  • otet cu ardei iute [ ardeiul iute se pune la macerat in otet ]
  • sare
  • Perisoare :
  • 700 gr carne tocata vitel
  • 1 ou
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu cartofi:

  1. Se curata legumele si se toaca .
  2. Intr-o oala cu 3 l apa se pune ceapa , morcovii , telina si frunzele de dafin la fiert.Sarati.
  3.  Dupa 15 minute taiati cuburi cartofii si ii adugati la fiert.
  4. Preparati perisoarele amestecand ingredientele date .
  5. Cu mana unsa cu putin ulei formati bilute mici pe care le asezati pe o planseta . Cand ati terminat de formatat toata compozitia introduceti perisoarele in ciorba .
  6. In acest moment reduceti intensitatea focului . Apa nu trebuie sa clocoteasca puternic  pentru ca perisoarele sa nu se sfarme .
  7. Se la sa sa fiarba la foc mic inca  10 minute .
  8. La sfarsit se drege ciorba cu bulion , otet iute , sare . se mai lasa sa dea un clocot .
  9. Serviti ciorba cu verdeata presarata deasupra .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciolan afumat cu galuste de cartofi si zeama de varza