Ciorba de perisoare cu cartofi

de mihaelar63 in Ciorbe, 23 Feb 2015 | 1931 vizualizari

 

Am inlocuit orezul in ciorba de perisoare cu cartofi .

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 tije apio[ telina verde ]
  • 2 foi dafin
  • 4 cartofi
  • 1 pahar bulion rosii
  • otet cu ardei iute [ ardeiul iute se pune la macerat in otet ]
  • sare
  • Perisoare :
  • 700 gr carne tocata vitel
  • 1 ou
  • 1 lingura pasta ardei rosu
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu cartofi:

  1. Se curata legumele si se toaca .
  2. Intr-o oala cu 3 l apa se pune ceapa , morcovii , telina si frunzele de dafin la fiert.Sarati.
  3.  Dupa 15 minute taiati cuburi cartofii si ii adugati la fiert.
  4. Preparati perisoarele amestecand ingredientele date .
  5. Cu mana unsa cu putin ulei formati bilute mici pe care le asezati pe o planseta . Cand ati terminat de formatat toata compozitia introduceti perisoarele in ciorba .
  6. In acest moment reduceti intensitatea focului . Apa nu trebuie sa clocoteasca puternic  pentru ca perisoarele sa nu se sfarme .
  7. Se la sa sa fiarba la foc mic inca  10 minute .
  8. La sfarsit se drege ciorba cu bulion , otet iute , sare . se mai lasa sa dea un clocot .
  9. Serviti ciorba cu verdeata presarata deasupra .

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368385
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368386
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368387
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368388
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368389
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368390
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368391
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368392
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368393
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368394
retete culinare - Ciorba de perisoare cu cartofi 368395

COMENTARII (22)

mirela0911 1

24.02.2015, 14:22

Bunatate de ciorba!

Rux 1

24.02.2015, 19:24

tarasmariana 1

25.02.2015, 04:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D