Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate

de nadina73 in Ciorbe, 20 Ian 2011 | 12929 vizualizari

 

Care a fost verdictu " hmm mama ,e cea mai buna ciorba " .Dragos imi spunea"mama ,daca pui reteta pe calculator acolo la retetele tale ,sa scri titlu mare " cea mai buna ciorba de perisoare"dar sa nu spui ca eu am zis............

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de curcan  (dar merge foarte bine si cu  piept de pui)
  • 4 morcovi  potiviti
  • 1 bucata telina mica
  • 1 ceapa
  • frunze de patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper alb
  • fidea fina (masura mea a fost  1 canita mai mica de cafea)
  • 200 pasta de tomate
  • 500 ml zeama de varza(moare)
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate:

Se amesteca carnea cu un ou crud ,sare , piper alb si patrunjel verde tocat

Morcovii si telina se taie julienne, se calesc in putin ulei, 3-4 minute.

Peste morcovii caliti se pune apa 3 litri, se lasa sa fiarba, se pune si ceapa intreaga

Se pregatesc perisoarele,eu le fac foarte mici,asa piticii le papa mai usor.

Cand zarzavaturile incep sa fiarba se pun perisoarele .

Se lasa sa fiarba 15-20 minute dupa care se pune fideaua, se mai fierb 3 minute si se pune pasta de tomate si zeama de varza.Se mai da un clocot si ciorbica e gata.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

21.01.2011, 23:01

e delicioasa

RuxyRux 1

23.01.2011, 22:29

Chiar cea mai buna!!!!

Panacris 1

12.03.2011, 10:00

Chiar nu stiam ce sa fac azi de mancare, m/ai convins!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui reteta traditionala