Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de JulyCris in Ciorbe, 14 Feb 2014 | 5083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata(depinde de marimea oalei)
  • 1-2 oua
  • 3-4 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • suc de rosii(3 linguri)
  • radacinoase(optional)
  • patrunjel
  • 1 l zeama de varza
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Se pune apa la fiert. Cand a dat in clocot,se da focul mic si se pun perisoarele facute din:

-carnea tocata amestecata cu oul,sare sau delikat,o ceapa taiata marunt,patrunjel tocat si o mana orez(optional).

Se ia spuma de deasupra si se lasa sa fiarba cam 20 de minute. Intre timp pregatim legumele. Ceapa se curata si se toaca marunt,morcovul se da pe razatoare si se caleste in putin ulei pt un plus de culoare,ardeiul se toaca si el marunt. Cand supa nu mai face spuma,se adauga legumele taiate marunt si se lasa la fiert. Cand supa din oala a secat cam un sfert,se adauga zeama de varza si sucul de rosii. Aici,fiecare adauga dupa gust.Unora le place mai acra,altora mai putin acra. Se mai fierbe cam 15-20 de minute,se adauga o mana fidea,iar dupa ce ati oprit focul,patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Atentie la sare! Zeama de varza e si ea sarata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza