Ciorba de perisoare la Multicooker

de AdyNA_RadU in Mancare copii, 19 Mai 2014 | 3653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare :
  • 1/2 ceapa tocata
  • 250 gr carne tocata de pui
  • 2 cartofi
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • Pentru Ciorba:
  • 2 litri de apa
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 morcov
  • 300 ml bors
  • zaravat
  • sare si piper pentru asezonare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la Multicooker:

La ciorba  am pus apa, legumele si am setat modul STEW (pentru 60  mniute ).Dupa 30 minute am pus perisoarele si orezul ,dupa alte 10 minute  cartofii, alte 10 minute borsul si zarzavatul, alte 5 minute leusteanul.

Dupa 60 minute aparatul a terminat de facut ciorba.

TIPS-URI

1

Selectati 60 de minute pentru ca legumele sa se fiarba, nu 45 cum este scris in reteta din cartea pe care o primiti cu aparatul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte in Multicooker