Ciorba de perisoare la Philips Multicooker

de Doinavar in Ciorbe, 18 Noi 2013 | 5698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata
  • 50 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 50 g telina (optional)
  • 1 legatura leustean + patrunjel
  • 1 litru bors
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la Philips Multicooker:

Curatati, spalati si tocati marunt legumele si verdeata (in blender). O bucata din patrunjel si morcov taiati-le feliute subtiri, pentru aspectul ciorbei. Puneti in vasul de gatit, in ulei, legumele maruntite. Din MENU selectati programul FRY, din COOKING TIME alegeti 5 minute. Scoateti apoi jumatate din legumele calite, pe care le veti folosi la perisoare, in amestec cu orezul si carnea tocata, sare si piper. Peste legumele ramase in oala, adaugati feliutele de morcov si patrunjel si 3 litri de apa fierbinte (puteti sa puneti rece, dar va dura mai mult pana fierbe). Din MENU selectati programul BOIL, iar din COOKING TIME 30 de minute, inchideti capacul si apasatiSTART.

Din compozitia de carne, formati cu mana uda perisoare nu prea mari, pe care le adaugati in ciorba dupa finalizarea programului BOIL.

Din MENU setati programul STEW, din COOKING TIME programati 30 de minute, inchideti capacul si apasati START. Cu 10 minute inainte de finalizarea programului, adaugati in ciorba borsul clocotit si dregeti gustul de sare si piper.

Cine doreste poate sa fiarba in ciorba cate o bucata de afumatura, costita, carne de rasol. Cand o serviti, adaugati in ciorba leustean tocat, smantana si ardei iute, cum va place. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare