Ciorba de peste

de Mitinita in Ciorbe, 19 Aug 2011 | 9287 vizualizari

 

Reteta de ciorba de peste apartine lui susu.

 

INGREDIENTE

Ingrediente necesare pentru Ciorba de peste:

  • 3 bucati de macrou (dar se poate face cu orice fel de peste)
  • 1 morcov
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 cartof
  • 2 linguri de orez
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 lingura ulei
  • leustean,patrunjel
  • suc de lamaie ptr acrit (n-am avut bors)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

 Preparare Ciorba de peste

Pestele se curata si se taie bucati,iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete.

Se caleste ceapa in ulei,apoi se adauga morcovul.

Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii,cartoful si tulpina de telina.

Tot acum se poate adauga si pasta de tomate,apoi adaugam apa.

Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste.

Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc.

La sfarstit se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

Ciorba de peste se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Ina 1

20.08.2011, 16:32

cu macrou n-am incercat Arata fff bine

Mitinita 1

20.08.2011, 16:37

lasa ina ca si la pestele ala gigant de la tine am destul...chiar mi-e ciuda ca nu este peste proaspat aici.

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:32

ce buna eeee,imi place foarte foarte mult!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda