Ciorba de peste

de -Miti- in Ciorbe, 19 Aug 2011 | 6707 vizualizari

 

Reteta de ciorba de peste apartine lui susu.

 

INGREDIENTE

Ingrediente necesare pentru Ciorba de peste:

  • 3 bucati de macrou (dar se poate face cu orice fel de peste)
  • 1 morcov
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 cartof
  • 2 linguri de orez
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 lingura ulei
  • leustean,patrunjel
  • suc de lamaie ptr acrit (n-am avut bors)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

 Preparare Ciorba de peste

Pestele se curata si se taie bucati,iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete.

Se caleste ceapa in ulei,apoi se adauga morcovul.

Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii,cartoful si tulpina de telina.

Tot acum se poate adauga si pasta de tomate,apoi adaugam apa.

Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste.

Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc.

La sfarstit se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

Ciorba de peste se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.

 

 

COMENTARII (15)

Ina 1

20.08.2011, 16:32

cu macrou n-am incercat Arata fff bine

-Miti- 1

20.08.2011, 16:37

lasa ina ca si la pestele ala gigant de la tine am destul...chiar mi-e ciuda ca nu este peste proaspat aici.

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:32

ce buna eeee,imi place foarte foarte mult!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20