Ciorba de peste

de Sidy in Ciorbe, 28 Sep 2011 | 7625 vizualizari

 

Da MEDi, am facut si eu ciorba de peste....
Doar a fost Valy la pescuit si mi-a dat de lucru.....
Sa nu ma critici prea tare !Maine iti arat ce supa am papat eu.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g peste proaspat( am pus si un cap de somn curatat)
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • leustean
  • telina frunze
  • condimente pentru peste Kotany
  • bors Magic(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Toate legumele se curata si se toaca marunt- zarzavatul il dam pe razatoarea mare iar ceapa o lasam intreaga.

O parte din morcov il sitam in doua linguri de ulei pentru ca ciorba sa prinda o culoare frumoasa galbena.

Adaugam apoi restul legumelor si 4 l apa, asezonam si lasam sa fiarba la foc domol pina sunt fierte legumele, cam 20 minute.

La sfarsit adaugam pestele curatat , frunzele de leustean si telina si lasam sa mai biarba 7-10 minute, pina a fiert carnea de peste.

Asezonam daca mai este cazul si acrim ciorba cu zeama de pe ardeii iuti murati sau cu putin bors.

Dupa ce am stins focul presaram deasupra ciorbei leustean tocat marunt si lasam ciorba acoperita cu capac.

La servire sa nu uitati ardeiul iute.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

“Dospitul” ciorbei de peste dureaza 10-15 minute, timp suficient pentru ca gustul de leustean sa “populeze” toata ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lucicos