Ciorba de peste

de corina241 in Ciorbe, 28 Ian 2012 | 7451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste (cozi,capete si bucati de peste)
  • 2 cepe mari
  • 1-2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei grasi (intregi din congelator)
  • 2 linguri de orez
  • rosii pentru ciorba
  • verdeata proaspata
  • zeama de varza (300 ml)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Preagatim o oala de ciorba de 3-4 litri si umplem cu apa. Tocam legumele: ceapa am taiat-o solzisori, telina si pastarnacul le-am dat pe razatoare, iar morcovul l-am taiat cubulete. Nu am calit morcovul pentru ca am folosit peste somn care este destul de gras. Am lasat sa fiarba legumele pe jumatate, apoi am adaugat bucatile de peste si capul (foarte bine curatat, urechile scoase neaparat)

Nu trebuie lasat sa fiarba foarte mult pestele petru ca se face praf. Spre sfarsit se adauga orezul bine spalat si rasiile de ciorba. La sfarsit acrim cu zeama de varza si lasam sa mai dea un clocot doua.

Cand este gata adaugam vedeata si servim cu placere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de pui