Ciorba de peste proaspat

de mihaelaM in Ciorbe, 29 Iul 2011 | 12566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat
  • 1 ceapa
  • 1morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1cartof
  • telina
  • dovlecel
  • 1ceasca orez
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste proaspat:

Curatam cartoful,morcovul ,ceapa, telina si ardeiul,le spalam bine,le taiem si le punem la fiert.

Orezul il spalam bine si il punem si pe el peste legume.Sa nu uitam de dovlecel,eu de obicei dovlecelul il pun cand restul legumelor sunt pe jumatate fierte.Daca il pun o data cu restul legumelor, fiindca fierbe foarte repede.

Intre timp curatam pestele,il spalam bine si il taiem bucati(pestele meu a fost de 5 kg ,asa ca nu l-am pus pe tot,o sa vedeti in alta postare ce am mai facut cu el )

Cand orezul si legumele au fost  fierte punem sucul de rosii ,borsul si bucatile de peste.Lasam sa fiarba cateva minute, pana ce bucatile de peste se ridica deasupra.

Cand pestele s-a ridicat stingem focul si punem leusteanul taiat marunt.pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste proaspat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnati si mazare