Ciorba de porc cu bors

de AndrutzaP in Ciorbe, 13 Apr 2016 | 570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 l bors
  • paste cu ou pentru ciorba(eu am folosit patratele)
  • suc de rosii
  • 2 legaturi leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu bors:

Carnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert.

Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate cubulete si lasati sa fiarba incontinuare.

Cand s-au fiert atat legumele cat si carnea, puneti sucul de rosii si pastele. Mai lasati sa fiarba cateva minute.

Bors puneti in functie de cat de acra vreti sa fie. Sare puneti abia dupa ce potriviti de bors, deoarece si el are sare.

Dupa ce v-ati asigurat ca este suficient de acra si sarata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu sunteti adeptii spalatului carnii in prealabil, spumati bine ciorba la inceput.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de porc cu bors 438264
retete culinare - Ciorba de porc cu bors 438265
retete culinare - Ciorba de porc cu bors 438266
retete culinare - Ciorba de porc cu bors 438267
retete culinare - Ciorba de porc cu bors 438268

COMENTARII (13)

mirela0911 1

13.04.2016, 18:03

O ciorbica buna!

reisnaor_2006 1

13.04.2016, 19:49

Camelya 1

14.04.2016, 10:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29