Ciorba de porc cu cartofi noi

de alilianaa in Ciorbe, 26 Mai 2013 | 1085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc taiata cubulete
  • un morcov
  • o legatura ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • un ardei capia rosu
  • o jumatate de ardei gras
  • sare, piper dupa gust
  • un ou
  • 300 g zarzavaturi pentru ciorbe
  • 6 linguri de otet balsamic
  • o legatura de leustean verde
  • 30 ml ulei
  • 6 cartofi noi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu cartofi noi:

Legumele au fost curatate, spalate si tocate. Carnea a fost spalata. 

Se pune uleiul la incins in oala de ciorba. Cand incepe sa se infierbante uleiul adaugam ceapa alba, morcovul, ardeiul. Se lasa 3-5 minute la sotat. Se pune sare si piper. Se pune carnea si ceapa  verde. Se lasa la calit pana isi schimba culoarea carnea devine albicioasa-rumenie. Peste acestea se pun cartofii. Se amesteca bine toate ingredientele in oala. Se adauga apa si se lasa la fiert. 

Dupa ce toate au fiert ( se mai completeaza cu apa, dupa caz), se pun rosiile. Se lasa sa fiarba inca 10 minute. 

La final se bate un ou cu 6 linguri de otet balsamic si se adauga in ciorba. 

Se toaca leustean verde.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

carnea nu se va lipi pentru ca legumele isi vor lasa suc si se vor inabusi foarte bine

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de porc cu cartofi noi 231058
retete culinare - Ciorba de porc cu cartofi noi 231059
retete culinare - Ciorba de porc cu cartofi noi 231060
retete culinare - Ciorba de porc cu cartofi noi 231061
retete culinare - Ciorba de porc cu cartofi noi 231062

COMENTARII (19)

alilianaa 1

26.05.2013, 13:22

Multumesc..

mirela0911 1

26.05.2013, 13:39

tare buna ciorba!

alilianaa 1

26.05.2013, 18:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21