Ciorba de porc cu legume

de mirela0911 in Ciorbe, 1 Ian 2011 | 7894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (eu am avut o lopatica de la porc)
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac 
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • mazare
  • varza alba
  • fasole verde
  • ardei rosu, ardei verde
  • cartofi
  • putin ulei
  • bulion
  • sare dupa gust
  • frunze de patrunjel 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu legume:

Am pus la fiert lopatica. Cand a fost aproape gata, am luat carnea de pe ea, am taiat-o marunt si am lasat-o deoparte.

Am curatat si taiat cubulete morcovul, pastarnacul si telina. Ceapa am taiat-o marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am turnat peste apa in care a fiert carnea, am completat cu apa si am lasat sa fiarba sub capac.

Pe parcurs am adaugat varza (nu foarte multa ca sa nu-i dea gust de lucicos), mazarea, ardeii, fasolea verde, cartofii si carnea. Spre final se adauga bulionul si se mai lasa sa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt.

Legumele se adauga in ciorba in functie de starea in care se afla ele. De ex.: eu am avut mazare la congelator si am pus-o la fiert mai repede; fasolea de la borcan am adaugat-o odata cu cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare