Ciorba de porc cu zeama de varza

de BuniMaria in Ciorbe, 27 Dec 2009 | 18830 vizualizari

 

Ciorbita de Craciun facuta din carne de porc cu zeama de varza

 

INGREDIENTE

  • sir de porc taiat bucati
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • o telina medie
  • 2 ardei grasi
  • 250 gr suc de rosii
  • patrunjel verde
  • fidea
  • 1 litru zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Ingredientele sint pentru 5 litri de ciorba!

Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 7-8 litri (se pun 5 litri de apa in aceasta oala). Se da un clocot si se arunca apa. Se pune din nou la fiert si se spumuieste (in momentul in care fierbe se formeaza o spuma care trebuie aruncata). Se lasa circa 30 de minute la fiert. Apoi se adauga zarzavatul, care in prealabil se spala zarzavatul si se taie marunt.

Se lasa in continuare pe foc mediu. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza, fideaua si sucul de rosii. Se mai da in clocot de citeva ori, se adauga patrunjelul verde tocat marunt si ciorbita e gata.

 

TIPS-URI

1

dupa preferinta, la final se bate un ou separat intr-un castronel si se adauga in ciorba, amestecind

COMENTARII (5)

Bunica

Bunica 1

28.12.2009, 15:23

La cati musafiri a avut BuniMaria crezi ca a mai ramas ceva ? Dar daca dai o fuga la Piatra Neamt iti pregateste.

Teo

Teo 1

02.01.2010, 20:54

''sirul''de porc da o ciorba....buna ,rau!

Cris2711

Cris2711 1

05.11.2011, 00:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!