Ciorba de post cu legume,orez si busuioc

de Valclaudia in Ciorbe, 17 Dec 2014 | 3470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceasca orez
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de busuioc (busuioc cu sare in ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu legume,orez si busuioc:

Curatam si spalam legumele

Ceapa o tocam marunt si o calim usor in ulei.

Adaugam apoi telina si pastarnacul taiate cubulete, rondelele de morcov, bucatile/fasiile de ardei.

Sotam legumele la foc iute cca 5 minute, amestecand sa nu se prinda de oala.

Adaugam bobitele de mustar, sare si piper dupa gust, punem cca 2,5 -3 l apa rece si lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit 20 minute.

Clatim orezul in apa rece,apoi il adaugam in oala si il lasam la fiert pana se umfla (inca 10 minute).

Oprim focul, adaugam pasta de busuioc si lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu legume,orez si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu zdrente