Ciorba de potroace

de divainbucatarie in Ciorbe, 2 Sep 2011 | 27503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de maruntaie de pui (aripi, pipote, inima, ficat, gat, piept pasare)
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 50 g orez
  • 2 linguri de ulei
  • zeama de varza acra/ 1 l bors /sucul de la 2 lamai
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam si le tocam marunt. Punem si orezul la fiert – separat.
Calim ceapa putin, apoi adaugam legumele si le calim impreuna. Le punem peste carne dupa ce aceasta a fiert pe jumatate si continuam fierberea. Luam spuma de cate ori este nevoie.

Cand maruntaiele si legumele sunt aproape fierte, adaugam sucul de rosii, zeama de varza sau borsul (fierte in prealabil) si orezul. Mai lasam sa fiarba 5-10 minute, apoi punem leusteanul si saram.

Servim fierbinte cu patrunjel verde.
Optional putem pune smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (45)

Rahela Velicu 1

18.04.2016, 15:38

as veni si eu la o portie

cocorico 1

01.12.2017, 18:20

banuesc ca e super delicioasa,o voi face chiar acum.

Ancutsa 1

04.12.2017, 14:21

Tare buna, mai ales dupa Sarbatori!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI SI DOVLECEL -la Multicooker