Ciorba de potroace

de madi_marin in Ciorbe, 3 Feb 2010 | 5487 vizualizari

 

Inspirata de nunta de la ,,Ceva de mancare,,......am pregatit aceasta delicioasa ciorba....

 

INGREDIENTE

  • 500 g amestec de inimi si pipote de pui
  • 4 aripiare de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 rosie
  • 1 cescuta cu orez
  • 1,5 l zeama de varza
  • delikat
  • piper
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Carnita se spala si se pune in apa rece la foc mic sa fiarba. Legumele se curata, se spala si se rad pe razatoarea mare. Cand carnita e gata se adauga legumele  (mai putin rosia) si orezul. Se fierb la foc mic si cand s-a fiert orezul se pune zeama de varza data intr-un clocot in prealabil. Acum se adauga si rosia taiata cubulete, se potriveste gustul cu delikat si piper si se mai fierbe totul 10 minute. Se da oala de pe foc, se adauga patrunjelul proaspat spalat si tocat marunt.

Noi am servit cu ceapa verde.

TIPS-URI

1

Se pot face zdrente dintr-un ou batut amestecand in ciorba in timp ce il turnam cu o furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

madi_marin 1

03.02.2010, 20:39

bai...unde ai mancat, ma tu azi la pranz? ca te-am invitat si n-ai venit....cat despre abonament....stiu eu....mai negociem...

Sylvia 1

07.02.2010, 13:58

Madi azi execut si eu ciorba asta ca nu am mancat-o de un secol o sa o postez sa vezi ce reteta stiu eu. Tare pofta mi-ai facut cu ea

madi_marin 1

07.02.2010, 14:15

Sylvia....spor la treaba. de-abia astept sa vad cum faci tu ciorbita asta......poate ma lipesc si eu de un castronel....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina si cartofi