Ciorba de primavara

de marcela1979 in Ciorbe, 23 Mai 2013 | 3364 vizualizari

 

Acum ca o aparut verdeturile si ca am fost o saptamana fara sotul meu acasa mi am permis sa mi fac o ciorba din toate verdeturile gasite .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac
  • 1 buc salata verde
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 leg marar
  • 1 leg leustean
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 vf de cutit piper
  • sare
  • 2l apa
  • 2l jintuiala
  • 20 ml ulei


Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de primavara:

Intr-o oala se pun 2 l de apa si se pun pe foc sa fiarba.Ceapa verde si patrunjelul,mararul si leusteanul se toaca marunt.Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa verde,se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga spanacul,salata verde.Intre timp usturoiul se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei.Se pune usturoiul calit in oala .

Se adauga jintuiala  si se lasa sa mai dea cateva clocote .Se pune sare si piper apoi se adauga restul de verdeata.Se mai da un clocot si se stinge focul .

TIPS-URI

1

jintuiala=zer gras stors din cas;zer ramas de la urda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (4)

babi5 1

23.05.2013, 10:19

Buna ciorbita

Bunica 1

23.05.2013, 10:20

Buna ciorbita de verzituri!

portiadelumina 1

23.05.2013, 10:33

Cred că e specifică zonei tale, Carla. Din ingredientele citite arată că-i foarte sănătoasă.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume cu sfecla coapta