Ciorba de pui

de AndreeaMaria in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 12490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 litri de apa
  • 4 bucati de pui (2 aripi si spatele taiat in 2 bucati)
  • un morcov
  • 3 cartofi mici (sau 2 mai mari) 
  • radacina de patrunjel
  • o ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 350-400 ml suc de rosii
  • fidea de casa
  • o legatura de leustean sau patrunjel
  • o lingurita de knorr legume
  • o lingurita de sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Carnea de pui se pune la fiert in 3 litri de apa si se ia spuma.

Cartofii ii taiati cubulete,morcovul si radacina de patrunjel le dati pe razatoarea mare,ceapa o tocati iar ardeiul il taiati in bucatele mici.

Dupa ce ati scos spuma,se adauga toate legumele; dupa ce s-au fiert se pune sucul de rosii si fideaua.

La sfarsit se adauga sare,patrunjelul/leusteanul tocat marunt,knorr si sare de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata