Ciorba de pui a la grec

de ela in Ciorbe, 30 Dec 2011 | 5245 vizualizari

 

am mai facut ciorba de pui a la grec cu ceva timp in urma dar nu a avut asa succes ca si aceasta....poate pentru ca a avut gust de megapixelli de la aparatul de fotografiat pe care l-am scapat in ciorba :)))

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1/2 lamaie
  • 300 gr smantana grasa
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri orez
  • bors magic de la DELIKAT cu gust de smantana
  • vegeta de pui
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Spalam pieptul de pu, il taiem bucati mici si il punem la fiert in apa cu sare si putina vegeta de pui,vreo 15minute.

Intre timp curatam ceapa,morcovii si ardeii si le taiem marunt,apoi le punem la calit in putin ulei,cateva minute.

Curatam cartofii si ii taiem cubulete.

Aruncam apa de la carne,trecem carnea printr-un jet de apa calduta si o punem peste legume,apoi completam cu apa,nu foarte multa.

Cand incepe ciorba sa fiarba,adaugam orezul si cartofii,condimentam cu vegeta de pui si sare si lasam sa fiarba pana carnea si legumele s-au inmuiat.

Separat,batem galbenusurile cu smantana,adaugam vreo 3polonice de ciorba,amestecam usor,apoi adaugam smantana in ciorba,incet,sa nu se taieAdaugam bors dupa gust,mai condimentam daca trebuie.Mai lasam sa dea 2-3clocote,la foc foarte mic.Oprim si presaram patrunjel desupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

30.12.2011, 20:52

hai ca iau o portie

Lau 1

03.01.2012, 14:52

place

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec