Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Eu am modificat putin reteta.Am inlocuit lamaia cu usturoiul.A iesit o bunatate!
Carnea spalata si potionata in cubulete o punem la fiert in oala la foc potrivit.Dupa primul clocot dam spuma la o parte,punem 1 lingurita de delikat si sare dupa gust.
Ceapa am pus-o intreaba la fiert in oala.Restul legumelor le-am dat pe razatoare si le-am calit in in putin ulei.Au fiert toate in oala de ciorba,iar cand ciorba este gata pregatim cele 3 galbenusuri frecate cu smanatana si usturoiul pisat marunt.
Dam ciorbitza jos d epe foc,asteptam cateva minute si apoi incorporam usor amestecul de smantana,galbenusuri si usturoi.
Servim cu patrunjel proaspat!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult