Ciorba de pui a la grec

de Gicuta in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 50255 vizualizari

 

O ciorbita tare,tare buna !

 

INGREDIENTE

  • un pui de tara
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde
  • o bucata telina
  • zeama de lamaie
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 ceasca orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata. Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui. Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat .

Cand sunt toate fierte, se scoate un polonic de supa si se lasa la racorit. Se scoate carnea de pe oase si se rupe fasii. Se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana si supa racita. Se adauga totul peste ciorba.

Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote. La sfarsit se adauga zeama de lamaie si patrunjel tocat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui