Ciorba de pui cu legume

de Raisha in Ciorbe, 26 Mai 2015 | 1472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui
  • - 3 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 1 telina mica
  • - 2 morcovi
  • - 1 radacina de patrunjel
  • - 100 g paste
  • - 3 linguri pasta de tomate
  • - 1 canita bors
  • - 3 linguri ulei
  • - delikat
  • - sare
  • - patrunjel proaspat
  • - apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu legume:

Pentru aceasta reteta vom avea nevoie sa spalam pieptul de pui si sa-l punem la fiert intr-o oala incapatoare, umpluta cu apa pe jumatate pentru inceput. Acoperim oala si lasam sa fiarba pana cand apare spuma la suprafata apei. Incercam daca puiul se patrunde usor cu furculita, indepartam spuma si incepem sa adaugam legumele la fiert.

Astfel punem in oala: cartofii, ceapa, telina, morcovii, patrunjelul radacina, si le lasam sa fiarba in oala acoperita cu capac, la foc mediu spre mic. Mai adaugam apa daca este nevoie. Intre timp scoatem puiul, il lasam sa se raceasca, il portionam si il introducem inapoi in oala spre final. Dupa ce legumele devin moi, adaugam si pastele in diferite forme si lasam sa se fiarba si ele cateva minute. Adaugam pasta de tomate diluata cu putina zeama din oala si amestecam bine.

Turnam borsul in oala, condimentam cu sare si delikat si amestecam. Mai lasam sa mai dea de cateva ori in clocot si la urma presaram patrunjelul proaspat tocat fin.
Ciorba se va servi calda.
Va doresc pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de pui cu legume-0
Ciorba de pui cu legume-1

COMENTARII (3)

Gherca Daniela 1

26.05.2015, 22:53

Sim0na 1

27.05.2015, 11:50

Rocsi 1

27.05.2015, 19:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41