Ciorba de pui cu paste

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mar 2014 | 9784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de pui
  • 100 gr paste (fusilli)
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cepe uscate
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 1 l bors de putina
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si leustean (proaspete/verzi)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu paste:

Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata.
Intre timp,  tocam legumele si le adaugam in ciorba, lasandu-le sa fiarba impreuna cu carnea, atat cat sa dea in clocot de cateva ori. Adaugam apoi cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute sau pana ce cartofii sunt bine fierti. Punem bulionul si borsul,  saram dupa gust,  fierbem pana ce da in clocot si adaugam pastele. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana