Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Tacamul de pui se curata,se parleste si apoi se spala cu apa rece si se pune intr-o oala cu apa si sare.
Cand incepe sa clocoteasca apa,luam cu spumiera spuma de deasupra.
Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam la ciorba impreuna cu sarea.
Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama de ciorba .Amestecam bine si il adaugam in ciorba atunci cand s-au fiert legumele.
Punem si borsul strecurat.
Pastele de fierb in apa cu sare separat intr-o cratita,apoi se strecoara si se adauga in ciorba, cand ciorba este aproape gata.
La sfarsit adaugam 2 oua .
Mai lasam sa dea un clocot si ciorbica este gata!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult