Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Portionam puiul in bucati potrivite.
Punem ulei si prajim usor bucatile de carne pe ambele parti.
Tocam ceapa,morcovul si cartofi si le calim putin,dam sare si piper dupa gust,turnam cam 2 litri de apa si lasam sa fiarba.
Dupa ce sa inmuiat pe jumatate carnea adaugam si telina si lasam sa fiarba.
Inainte cu 5 min.de a lua oala de pe foc adaugam si fideaua.
Batem cele 2 galbenusuri cu smantana si zeama de lamaie,si turnam in oala.Dupa gust mai puneti sare si zeama de lamaie.
Tocam patrunjelul marunt si il presuram pe deasupra.
Pofta buna!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult