Ciorba de rata

de Oana in Ciorbe, 30 Ian 2010 | 46215 vizualizari

 

Gustoasa rau de tot!

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele de la o rata
  • un morcov mare
  • o jumatate de telina
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • un cartof mare
  • fidea
  • o cutie rosii in bulion de 400g
  • 1/2 l bors
  • sare
  • un ou
  • leustean uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Carnea se spala, se taie bucati potrivite si se da intr-un clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea apoi sepune la fiert in 3 l apa. Cand este aproape fiarta se adauga legumele (curatate, spalate, taiate cubulete). Se pune sare dupa gust. Se lasa sa fiarba bine, apoi se adaugaborsul si rosiile maruntite, se mai lasa cateva clocote si se pune fideaua. Dupa ce se opreste focul se pune oul batut i se amesteca cu o furculita sa se formeze zdrente. Se presara cu leustean uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

01.02.2010, 00:23

Buni, si mie imi place cu zeama de varza, dar nu mai am si n-am ajuns la mama sa ma aprovizionez Teo, daaaa, v-am zis ca suntem lesinati dupa "bulgaresti", toamna pun vreo 3-4 kg la otet . Eu nu pot manca ciorbele fara ardei din astia

Sylvia 1

01.02.2010, 00:44

Vai ce minunatie, chiar nu am gatit de o groaza de vreme rata si ciorba nu am facut niciodata; Cand gasesc rata cumpar si execut ciorbita ta n si 5 furculite de la mine

Oana 1

01.02.2010, 15:55

Multumesc, Sylvi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de carnati cu zdrente de ou