Ciorba de rosii

de Bunica in Ciorbe, 16 Iun 2009 | 2721 vizualizari

 

O ciorba tocmai buna pentru vara.

 

INGREDIENTE

4 rosii mari 1 ceapa 1 morcov 1radacina de patrunjel 1 radacina de pastarnac 1 telina mica 1 ardei leustean,marar fidea sau taitei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar.


Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun:


-ceapa tocata marunt


-morcovul taiat rondele


-ardeiul taiat marunt


-telina,radacina de patrunjel si de pastarnacul taiate marunt


Se lasa la fiert timp de 15 minute,apoi se pun rosiile, care au fost spalate si date pe razatoare.Cand a disparut spuma formata de fiertul rosiilor se pune fideaua.Se lasa pe foc sa dea 2-3 clocote,apoi se stinge aragazul. Cand ciorba s-a mai racorit se pune leusteanul spalat si taiat marunt si se potriveste de sare.

 

COMENTARII (3)

sandytza 1

17.06.2009, 12:49

Imi place reteta mor de ciuda cand stiu ca aici nu gasesc toate legumele nici pastarnac, nici radacina de patrunjel nici telina . O singura data am gasit telina dar de atunci nimic.

Panacris 1

19.01.2013, 09:10

Bună ciorbița de roșii!

Bunica 1

19.01.2013, 12:24

Cristina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane

de Rux 9

Chec cu banane

ieri la 23:40

Bucățele de carne de porc cu sos de muștar și tăiței de orez

Bucățele de...

ieri la 18:42

Placinta cu cartofi si sunculita taraneasca

Placinta cu...

ieri la 10:20