Ciorba de rosii

de monike in Ciorbe, 6 Iul 2011 | 19007 vizualizari

 

Ciorba de rosii o manac cu pofta de fiecare data si daca gasec rosii mai mititele ii pun cateva si iese perfecta. Eu fac si iarna ciorba asta avand grija sa-mi pun cateva pungi de rosii in congelator de cu toamna. Si sa vedeti... cat de bine venita este dupa ce ne-am inbuibat cu carne de sarbatori

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii,
  • un ardei,
  • o legatura de morcovi,
  • o legatura de pastarnac,
  • o legatura de leustean,
  • o ceapa,
  • 2 oua,
  • 50 ml ulei (de palmier),
  • sare,
  • lamaie (daca vreei mai acra)
  • o mana de orez.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul le dau prin robot si apoi le calesc un pic (pana ce ceapa devine sticloasa)si adaug orezul. Pun apa si fierb pana se patrund legumele.

Rosiile le dau si pe ele prin robot (avand grija sa fie taiate un pic mai mare) si le pun peste legume, mai las 15 minute si GATA. Dreg ciorba de sare si acreala. La sfarsit pun ouale batute si leusteanul.

S-AVETI POFTA!

TIPS-URI

1

daca gasesti pune si nise rosii mititele (in ciorba) iese mult mai gustoasa si mai aspectoasa (eu n-am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

monike 1

07.07.2011, 13:51

Multumesc Carla, Ade, Mamaieemilia

divainbucatarie 1

08.07.2011, 10:51

onutta21 1

10.12.2011, 14:11

chiar acum pregatesc si eu o ciorba de rosii. Cu postul asta este foarte buna .Am pus de toamna rosii la lada si acum ma bucur de ele !!!! delicioasa!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace