Ciorba de rosii cu mazare

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Oct 2015 | 610 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica alba
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (care contine radacinoase in ulei)
  • 1 conserva mazare
  • cca 1l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 rosii mari de gradina foarte coapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cateva bobite de mustar
  • 1 foaie mica de dafin
  • frunze de telina dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu mazare:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam sub jet de apa rece.

Tocam ceapa, ardeiul il taiem cubulete si le punem la sotat in 2 linguri de ulei.

Lasam la sotat 2-3 minute la foc mic, adaugam apoi rosiile trecute prin robot, bobitele de mustar, cubuletele de legume din borcan, punem sare si piper dupa gust, adaugam apa si lasam sa fiarba totul la foc potrivit 10 minute.

Adaugam mazarea scursa din conserva, pasta de tomate, foaia de dafin iar la final frunze de telina tocate fin, dupa gust.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de rosii cu mazare-0
Ciorba de rosii cu mazare-1
Ciorba de rosii cu mazare-2
Ciorba de rosii cu mazare-3

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

18.10.2015, 18:05

Rocsi 1

18.10.2015, 19:19

-Licurici- 1

19.10.2015, 08:23

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04