Ciorba de rosii cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 31 Aug 2015 | 8540 vizualizari

 

O delicioasa ciorba de post (daca folositi paste fara ou) care se poate consuma in special rece :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2l apa rece
  • 1 fir de praz (partea verde)
  • 1 kg rosii de gradina foarte coapte
  • sare si piper macinat dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • cca 100 g paste fainoase fara ou
  • verdeata proaspata (telina, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu paste fainoase:

Curatam si spalam legumele.

Punem uleiul la incins in oala, adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul kapia taiat bucati, lasam la sotat 23 minute.

Adaugam rondelele de morcov si de praz, mai calim 2-3 minute.

Turnam apa peste legumele sotate,adaugam sare si piper macinat dupa gust, bobitele de amestec de piper, acoperim oala si lasam sa fiarba 10 minute la foc mic.

Rosiile spalate si uratate de codite si cotoare se trec prin robor, apoi se toarna pulpa obtinuta peste ciorba din oala.

Mai fierbem 10 minute, adaugam apoi pastele fara ousi lasam ciorba la fiert la foc mic pana se umfla pastele dupa preferinta.

Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu pui