Ciorba de rosii cu perisoare

de ela in Ciorbe, 8 Iul 2010 | 24281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe verzi
  • 5-6rosii cherry
  • 1ardei gras
  • 2cartofi
  • 700ml suc de rosii
  • sare,piper,vegeta
  • 1cub vegeta pui cu leustean
  • 500gr carne tocata de curcan
  • 20gr orez
  • 1legatura marar
  • 1legatura patrunjel
  • 1ou
  • bors sau zeama de lamaie
  • 1legatura leustean
  • 2morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu perisoare:

Se curata  si se taie cubulete ardeiul,cartofii,ceapa,rosiile si morcovii si se pun sa fiarba in apa cu sare si ulei.Dupa ce a dat cateva clocote,se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit.

Separat,intr-un castron,se pun carnea tocata,orezul,oul si verdeata(mararul si patrunjelul)tocata marunt.Daca carnea nu este suficient de condimentata se mai pun sare si piper.Se framanta bine compozitia din care cu mainile umede se fac perisoarele.Se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei.Dupa ce au dat de cateva ori in clocot,se scot cu spumiera si se pun in ciorba de legume.Se mai lasa sa fiarba cateva minute si apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba vreo 30minute,se sareaza si se pipereaza dupa gust,se adauga vegeta si cubul de pui cu leustean,borsul sau zeama de lamaie.

Se serveste ornat cu leusteanul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bors cu carne de porc