Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
La inceput am curatat si tocat salata.Intr-o cratita am pus la calit in ulei ceapa tocata marunt.Am lasat-o cateva minute si am pus o lingura de faina.Am amestecat un minut si am adaugat la sfarsit apa.Am pus salata tocata,sare si usturoiul zdrobit.Cand salata s-a fiert am pus sucul de lamaie si am mai lasat cateva clocote.Separat am spart intr-un vas 5 oua,am condimentat de sare si le-am amestecat bine cu o furculita.Am turnat ouale in ciorba si am amestecat sa se branzeasca.Am mai potrivit de sare si piper.Separat am pus smantana intr-un bol,am inceput sa pun ciorba in timp ce clocotea si sa amestec mereu cu o lingura de lemn pana ce compozitia de smantana a devenit fierbinte.Am turnat smantana peste ciorba si am pus marar verde tocat fin.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult