Ciorba de salata

de LUK in Ciorbe, 28 Dec 2010 | 2004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 feliute de slanina
  • 1.5l de apa
  • 100ml lapte
  • o lingurita de ulei
  • sare,otet dupa gust
  • 4 oua pt omleta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Slanina se taie cubulete mici si se rumeneste intr-un vas in care am pus o lingurita de ulei.Salata se spala se taie fasii si se pune peste slanina cand aceasta e rumenita.Se amesteca de cateva ori pana cand se inmoaie salata apoi adaugam apa si sarea.Lasam sa fiarba 15minute si adaugam usturoiul taiat marunt.Mai lasam s afiarba 5 minute si oprim focul.Adaugam otet dupa gust.

Dupa ce s-a odihnit 10 minute adaugam laptele.

Pregatim o omleta din 4 oua(sau cate doriti) .Cand e gata o taiem cubulete si o punem in farfurie apoi punem ciorba de salata si papam!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de salata 73588
retete culinare - Ciorba de salata 73589
retete culinare - Ciorba de salata 73590
retete culinare - Ciorba de salata 73591
retete culinare - Ciorba de salata 73592

COMENTARII (13)

kamy 1

30.12.2010, 00:12

fff buna 99%cum o fac eu ...si...luk...acum am vazut...esti si u din sibiu ...a 5f

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:54

nadina73 1

01.01.2011, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25