Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este o ciorba racoroasa pentru zilele calde de vara.
Am spalat bine salata,am taiat marunt usturoiul,am pus putin ulei in oala,am adaugat usturoiul si l-am calit putin,am adaugat salata taiata si am inabusit-o putin dupa care am adaugat cca.1,5l apa.Am lasat sa fiarba aproximativ 10 min la foc potrivit dupa care am adaugat o lingura de slaninuta tocata,am pus sare dupa gust si si cu sucul de lamaie acrim tot dupa gust.Am amestecat bine cele trei galbenuse cu smantana intr-un castron si am luat cate un polonic de ciorba si am amestecat incet cu smantana cu ou dupa care am golit castronul in oala,am pus mararul si gata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult