Ciorba de salata

de mena29 in Ciorbe, 18 Mai 2010 | 5621 vizualizari

 

Este o ciorba racoroasa pentru zilele calde de vara.

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani salata,
  • putin ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura slaninuta tocata,
  • 3 oua,
  • 300 g smantana
  • 2 fire de marar o lamaie pentru acrit ciorba
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Am spalat bine salata,am taiat marunt usturoiul,am pus putin ulei in oala,am adaugat usturoiul si l-am calit putin,am adaugat salata taiata si am inabusit-o putin dupa care am adaugat cca.1,5l apa.Am lasat sa fiarba aproximativ 10 min la foc potrivit dupa care am adaugat o lingura de slaninuta tocata,am pus sare dupa gust si si cu sucul de lamaie acrim tot dupa gust.Am amestecat bine cele trei galbenuse cu smantana intr-un castron si am luat cate un polonic de ciorba si am amestecat incet cu smantana cu ou dupa care am golit castronul in oala,am pus mararul si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

RuxyRux 1

01.05.2012, 17:00

E nemaipomenita...ador ciorbita asta..eu o fac insa fara slaninuta mi-ai facut o pofta de zile mari Mena draga mea draga, arata incredibil de imbietor!

mena29 1

01.05.2012, 17:05

Ma bucur Ruxy dar sa nu indrazniti sa papati din asta postata de mine ca-i p[ostata in urma cu doi ani

delia64 1

21.01.2015, 12:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de potroace – Multicooker