Ciorba de salata cu lapte de soia-post

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 2 Mar 2010 | 2558 vizualizari

 

foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 1-2 bucati salata verde proaspata
  • 1 caciulie usturoi
  • putina sare
  • delicakat 1 lingura
  • 3oo ml lapte de soia
  • putine sare de lamaie sau bors mai acru
  • putin ulei de masline 2-3 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata cu lapte de soia-post:

Se curata usturoiul si se piseaza ,apoi se caleste in putin ulei de masline 1-2 minute dupa care se pune salata sapalat si taiat marunt,se lasa sa se inmoaia putin salata in ulei la foc mic  amestacand continu sa nu se prinda.

Dupa se sa calit putin salata se pun 2-2,5 litri de apa ,sarea si delikatu si se lasa sa mai fiarba 10 minute,se ia de pe foc si se pune 1 lingurita sare de lamaie(bors) si apoi se pune laptele de soia( e minunat daca va place).

pofta buna noua ne place tare mult cu mamaliguta,iar daca nu o fac de post pun si smantana cu ou in ea,iar cu mamaliguta cu branza sau telemea e ..........super buna

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de salata cu lapte de soia-post-0
Ciorba de salata cu lapte de soia-post-1
Ciorba de salata cu lapte de soia-post-2
Ciorba de salata cu lapte de soia-post-3

COMENTARII (4)

madi_marin 1

02.03.2010, 18:54

nu stiam ca este si lapte de soia praf....interesant....bine de stiut....

Teo 1

02.03.2010, 20:21

imi surade ideea!

nadina73 1

02.03.2010, 21:17

nici eu nu stiam ca exista lapte de soia praf,probabil in tara dar eu cum locuiesc in spania ................ma descurc cu ce gasesc pe aici,noroc ca mai avem cate un magazin care mai aduc cat de cat si produse din soia,din romania fiind forte multi romani se cer produse din soia si sant chiar sanatoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41