Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ceapa, usturoiul se curata se toaca. Ardeiul, morcovul asemenea. Salata se spala si se toaca/rupe. In oala de ciorba se pune uleiul la incins, cand este aproape gata se pun legumele si sare. Se lasa putin la calit si cand s-au inmuiat putin se adauga salata. Se amesteca si se lasa pret de 3-4 minute. Se adauga apa ( cca 3 l de apa) si se lasa la fiert cam 15 min max. La final se adauga acritura de la gogonele, se pun ouale. se mai lasa ciorba cca 3 minute. La final se adauga smantana, se potriveste de ce mai are nevoie ( sare), se pune piper, putin leustean verde.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult