Ciorba de sfecla rosie

de vero_closca in Ciorbe, 19 Iun 2010 | 7221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii mai mari sau 4 mai mici
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 mana fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac sau telina
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 500ml bors
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

se curata,se spala si se taie legumele dupa preferinta.se pun la calit intr-o oala ceapa,morcovul,pastarnacul si cand s-au inmuiat putin se toarna 2-3 l de apa,se adauga cartofii,fasolea verde,dovlecelul si ardeiul.cand dau  in clocot se adauga si sfecla rosie impreuna cu rosiile taiate felii.se lasa sa fiarba bine si spre final se acreste cu borsul fiert separat,se potriveste gustul de sare si piper.

se serveste cu patrunjel tocat deasupra!

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de sfecla rosie 37969
retete culinare - Ciorba de sfecla rosie 37970
retete culinare - Ciorba de sfecla rosie 37971
retete culinare - Ciorba de sfecla rosie 37972

COMENTARII (8)

Julie 1

19.06.2010, 12:46

Nu am facut niciodata,dar cred ca e delicioasa. Eu mananc sfecla rosie in salate, are fier si cum ne trebe...

Rocsi 1

19.06.2010, 16:33

mama fetelor nu stiti cat e de buna cirba de sfecla...eu cand fac manc pana nu mai pot

jolygina 1

20.06.2010, 12:20

nu am mancat niciodata ,eu am mancat decat salata de sfecla rosie ,dar cred ca-i buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25