Ciorba de sfecla rosie cu smantana

de Rocsi in Supe/Ciorbe, 10 Ian 2010 | 11536 vizualizari

 

eu va scriu ingredientele cam pntru 6,7 litri de ciorba

 

INGREDIENTE

  • o sfecla mai mare
  • o ceapa
  • pantrunjel
  • 10,11 cartofi mari
  • un ardei rosu dar e bun si verde
  • pudra de legume
  • piper
  • smantana
  • ulei
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie cu smantana:

se fierbe sfecla.cand e fiarta se curata de coaja si se da p razatoarea mare.


pui apa in oala mai putin de strei sferturi de oala ,sa nu iese prea apoasa.


pui legumele le tragi cateva clocote,apoi pui cartofii taiati cuburi si legumele uscate.


cand sunt pe trei sferturi fierti cartofii ,pui sfecla data pe razatoare care o pui intr-o tigaie cu putin ulei si o invarti de cateva ori,apoi o iei si o pui in oala cu ciorba.


cand s-au fiert cartofii,pui borsul(eu asa acresc cu altceva nu imi place ).tragi cateva clocote si pui smantana si pantrunjel verde pe deasupra si pui capacul pe oala.

 

TIPS-URI

1

o poti manca si la post fara smantana.

2

sper sa va placa.e foarte buna ...

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de sfecla rosie cu smantana 13516
retete culinare - Ciorba de sfecla rosie cu smantana 130906
retete culinare - Ciorba de sfecla rosie cu smantana 130907

COMENTARII (3)

ionix 1

10.01.2010, 21:37

n-am mancat ciorba de sfecla rosie pan-acu'... o sa-ncerc

Rocsi 1

10.01.2010, 22:07

nu stii ce ratezi....

ionix 1

11.01.2010, 09:00

o sa vad... daca nu-mi place ti-o trimit acasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!