Ciorba de spanac

de delia64 in Ciorbe, 6 Mar 2013 | 2575 vizualizari

 

Este preferata mea ,usor de facut ,rapid si foarte sanatoasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac congelat
  • 2 oua
  • 100 grame smantana
  • 100 grame iaurt
  • 1 lingurita bors magic
  • un praf de sare
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Punem apa la fiert ,cand clocoteste adaugam spanacul congelat si usturoiul taiat  rondele .

Lasam 15 minute sa fiarba .

Batem ouale cu smantana si iaurtul , adaugam 2 polonice de  ciorba  peste ele  , mai batem un pic sa se amestece bine si le turnam in oala peste ciorba .

Punem borsul  si sarea  si mai lasam 10 minute sa fiarba .

Se serveste calduta , este o bunate .

 

 

TIPS-URI

1

Eu am pus in pungile cu spanac frunze de usturoi verde , da o aroma aparte ciorbitei .

2

Cu spanac proaspat este si mai gustoasa .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba  de spanac 208916
retete culinare - Ciorba  de spanac 208917
retete culinare - Ciorba  de spanac 208918
retete culinare - Ciorba  de spanac 208919
retete culinare - Ciorba  de spanac 208920

COMENTARII (19)

delia64 1

06.03.2013, 16:28

Ma bucur ca va place dragele mele !!!

MotanLaOale 1

06.03.2013, 20:25

delia64 1

06.03.2013, 20:50

MOTAN

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29