Ciorba de spanac

de violeta30 in Ciorbe, 21 Mai 2015 | 3545 vizualizari

 

Pentru ca am adunat spanacul din gradina si mi-a ramas apa de la oparirea spanacului parca imi era oarecum s-o arunc si n-am facut rau pentru ca a iesit o ciorbita foarte buna !

 

INGREDIENTE

  • supa de la oparirea spanacului (la mine au fost vreo 3 litri);
  • 2 litri de apa;
  • 1 morcov;
  • 3 cartofi;
  • 2 cepe;
  • o felie de telina;
  • rosii in bulion dupa gustul fiecaruia;
  • cateva fire de marar;
  • leustean dupa gust;
  • o mana de taitei;
  • un ou;
  • sare;
  • putin ulei;
  • bors.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Am pus supa din nou la fiert peste care am adaugat si cei doi litri de apa. Cand a atins punctul de fierbere am pus legumele (curatate, spalate, si taiate cubulete), fara rosii (le adaugam mai spre final cand sunt fierti cartofii). Cand au fiert cartofii am adaugat rosiile, uleiul si am sarat ciorba. 

Intre timp am fiert borsul separat si l-am adaugat peste ciorba. Am pus taiteii, oul batut si am lasat sa se fiarba putin taiteii. Am oprit focul si am pus verdeata.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

violeta30 1

21.05.2015, 21:56

A fost foarte buna Fata mea, care nu mananca spanac (in urma discutiilor cu copiii asa cum se inspira unii de la altii) a mancat doua portii cand a venit de la scoala de nu-mi venea sa cred dar nici nu stia ca e de spanac, altfel n-ar fi mancat... si nici acum nu i-am spus cu ce e doar ca am pus ceapa verde si d-aia e asa verde

dantes 1

22.05.2015, 07:09

Interesanta!

Ksenya 1

12.08.2015, 11:16

sanatoasa ciorbica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume