Ciorba de spanac congelat

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Aug 2014 | 23565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. spanac congelat
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mare
  • 2-3 rosii
  • 250 ml bors
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • leustean verde
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac congelat:

Curatam legumele, le spalam.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in doua linguri de ulei.

Adaugam morcovul dat pe razatoarea fina, lasam sa se caleasca alte 2-3 minute.

Punem sare si piper, apoi spanacul de la congelator, arosiile taiete cubulete,adaugam cca 2l apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru cel putin 30 minute.

Amestecam borsul cu usturoiul granulat,il adaugam peste ciorba si mai dam cateva clocote.

Stingem focul, adaugam leustean verde tocat si marar, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac congelat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice