Ciorba de spanac cu smantana

de madi_marin in Ciorbe, 10 Mar 2010 | 7376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 1 ceasca cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cartof
  • concentrat de legume
  • 1 l bors
  • paste fainoase
  • leustean

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu smantana:

Radacinoasele se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Impreuna cu ceapa tocata marunt se pun la calit putin in ulei, apoi se adauga apa si orezul spalat si se lasa sa fiarba bine.  La jumatatea fierberii se adauga cartoful taiat cubulete. Cand totul e fiert se pun spanacul tocat marunt , pastele, borsul dat in clocot in prealabil si concentratul de legume. Se mai lasa pe foc cam 15 minute, dupa care se pune smantana adusa la temperatura ciorbei ca sa nu aibe aspectul de taiat, apoi verdeata tocata .

E buna ciorba si calda si rece servita cu ceapa verde.

 

TIPS-URI

1

In loc de smantana se paote adauga iaurt.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de spanac cu smantana 21402
retete culinare - Ciorba de spanac cu smantana 21403
retete culinare - Ciorba de spanac cu smantana 21404
retete culinare - Ciorba de spanac cu smantana 21406

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.03.2010, 11:25

ce buna trebuie sa fie

Sylvia 1

11.03.2010, 12:03

Madi niciodata nu am mancat asa ceva dar tare as gusta o portie facuta de tine

madi_marin 1

11.03.2010, 12:16

e foarte buna Sylvia....te invit la o portie calda....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: