Ciorba de stevie

de Sidy in Ciorbe, 22 Iul 2011 | 2314 vizualizari

 

O ciorba usoara pentru zilele calduroase de vara....

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de stevie
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 1/2 gulie
  • 2 oua
  • 1 gramajoara macris
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie:

Se curata stevia si macrisul de codite. Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei Stevia se taie fasii subtiri.

Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba zarzavatul. Ceapa se pune intreaga.Cind zarzavatul este fiert de jumatate se adauga stevia si macrisul si se lasa sa fiarba toate bine.

Ouale se bat bine si se adauga un polonic de ciorba fierbinte.Se invarte si apoi se rastoarna compozitia in ciorba. Se lasa sa dea un clocot si se stinge focul sub ciorba.

Daca doriti sa fie ciorba si mai acrisoara se poate adauga putin iaurt. Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de stevie 116894
retete culinare - Ciorba de stevie 116895
retete culinare - Ciorba de stevie 116896
retete culinare - Ciorba de stevie 116897
retete culinare - Ciorba de stevie 116898
retete culinare - Ciorba de stevie 116899
retete culinare - Ciorba de stevie 116900
retete culinare - Ciorba de stevie 116901

COMENTARII (12)

ionela2682 1

22.07.2011, 19:37

Sidy 1

22.07.2011, 19:37

adasev12...asa cred ca aceea este stevia...
Ma bucur ca va plac ciorbitele mele usoare....

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25