Ciorba de stevie cu orez

de dariadeea in Ciorbe, 29 Apr 2013 | 3889 vizualizari

 

O ciorbita de primavara plina de savoare si vitamine

 

INGREDIENTE

  • 5 legaturi de stevie
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 1/4 telina
  • o legatura ceapa verde
  • 4 linguri orez
  • 2 oua
  • un iaurt(200 g)
  • o lingura ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie cu orez:

Mai intai am rupt coditele la frunzele de stevie,le-am spalat bine si le-am pus la scurs.

Am curatat si spalat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus in oala cu o lingura de ulei ca sa se inmoaie.Dupa ce s-au inmuiat am pus aproximativ trei litri de apa,un praf de sare si am lasat la foc mic sa fiarba.Dupa ce au fiert cam 10-15 min legumele am adaugat orezul si am lasat in continuare sa fiarba.Intre timp am tocat marunt stevia.Cand legumele si orezul sunt aproape fierte am pus si stevia si am mai lasat un pic sa fiarba.Cele doua oua le-am batut separat, iaurtul la fel dupa care le-am amestecat bine.

Cand au fiert toate din oala,am luat de pe foc si am turnat compozitia din iaurt si oua  si am amestecat foarte bine.Se mai lasa zece minute, dupa care se poate servi.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de stevie cu orez-0
Ciorba de stevie cu orez-1

COMENTARII (13)

dariadeea 1

30.04.2013, 15:45

multumesc tuturor

Corinuta 1

30.04.2013, 15:54

cred ca-i foarte buna!

jolygina 1

04.05.2013, 00:29

ce mult imi place ,tot timpul o pun pe mamaie sa-mi faca cand merg la tara

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04