Ciorba de stevie si loboda

de AndreeaMaria in Ciorbe, 11 Mai 2011 | 6665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de stevie
  • 2 legaturi de loboda
  • o salata verde mica
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • o legatura de ceapa verde
  • 150 ml zeama de varza
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri de orez
  • sare dupa gust
  • knorr legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie si loboda:

Puneti la fiert 2,5 litri de apa.

Spalati bine frunzele de stevie,loboda si salata. Daca frunzele sunt prea mari,le puteti taia.

Cand apa da in clocot,adaugati aceste verdeturi.Lasati-le sa fiarba ~15 minute.

Separat,intr-o oala,puneti 3 -4 linguri de ulei si caliti ceapa verde (tocata). Adaugati apoi morcovul dat prin razatoarea mica si orezul. Le lasati sa se caleasca cateva minute.

Scoateti verdeturile care au fiert si le tocati marunt.(nu aruncati apa in care au fiert).Le adaugati in oala cu ceapa calita si le lasati sa se mai caleasca pt 2 minute.

Adaugati zeama in care au fiert verdeturile.

Dupa 10 minute se pune zeama de varza si sucul de rosii.

Se pune sare dupa gust si knorr legume.

Bateti un ou si il turnati in ciorba,inainte de a stinge focul.

 

 

COMENTARII (9)

LUK 1

11.05.2011, 22:34

mamaieelena 1

12.05.2011, 08:47

sanatoasa si gustoasa

ionela2682 1

13.05.2011, 11:30

buna.....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04