Ciorba de stevie si loboda cu omleta

de Bucatardinpasiune in Supe/Ciorbe, 5 Apr 2013 | 7696 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

05.04.2013, 11:20

mena29 1

05.04.2013, 11:24

Place mult!

laura_n 1

05.04.2013, 11:40

daaa, asta e buna de mori

Dea_Dea 1

05.04.2013, 11:42

Placee!

diaconta 1

05.04.2013, 11:52

cred ca-i gustoasa

Bucatardinpasiune 1

05.04.2013, 11:57

Foarte gustoasa si racoritoare, diaconta!

kukibella 1

05.04.2013, 12:01

tare-mi place

Geanina87 1

05.04.2013, 12:52

marianascarlat 1

05.04.2013, 13:36

Lau 1

05.04.2013, 14:12

place

ianculubita 1

05.04.2013, 14:27

Este foarte delicioasa,stiu!!!

Rocsi 1

05.04.2013, 16:19

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:31

O minunatie! Ti-as face o sugestie...dar te rog sa nu te supi pe mine...inlocuieste pastarnacul cu radacina de patrunjel...eu am facut-o de multa vreme...frunzele de pastarnac sunt atat de toxice cum nu-ti imaginezi...daca pielea intra in contact cu seva lui e nenorocire se lasa cu niste bube ingrozitoare ...de la frunzele de patrunjel nu se va intampla niciodata asa ceva...asta m-a facut sa renunt si sa-l inlocuiesc definitiv...( nu consum niciodata asa ceva, chiar daca e comestibil) ...felicitari pentru ciorbita!

Bucatardinpasiune 1

06.04.2013, 20:00

Multumesc pentru sugestie, RuxyRux. Chiar nu stiam! Voi tine cont de parerea ta, desi,recunosc, ca mi-e tare greu sa renunt la pastarnac. Imi place tare mult aroma lui.
Dar, inteleg din ce mi-ai scris ca doar frunzele de pastranac sunt otravitoare sau si radacina?

Zebra 1

29.04.2015, 13:01

O reteta buna pe care o voi incerca! Am de adaugat ceva: inainte de a fi introdusa in oala cu celelalte legume,stevia trebuie fiarta in cateva clocote,separat ,iar apoi strecurata,iar apa in care a fiert aruncata. Altfel,stevia e toxica! Cu bine! C.M.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta